Beeldverhaal

Ieder verhaal of proces kan verbeeld worden doormiddel van een serie illustraties. Op deze manier kunnen situaties die nog niet bestaan tot leven komen en gepresenteerd worden aan klanten. Centipede helpt u graag bij het visualizeren van uw verhaal.

Verder zijn er op deze pagina beeldverhalen te zien die Centipede zelf heeft uitgegeven, waaronder de strip JEROENS die in een aantal kranten is gepubliceerd.

FaLang translation system by Faboba
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg

 

 

Letty Led

Letty Led vertelt het verhaal over het ontstaan van kunstlicht. Per bladzijde reist het led lampje Letty Led door de tijd en staat zij stil bij de ontwikkeling van kunstlicht. Het begint bij een kampvuur en via de olie lamp, gloeilamp en spaarlamp komt zij aan in het tijdperk van het ledlicht. Het boekje is tot stand gekomen naar aanleiding van het verbod op gloeilampen.

Concept Art Race Spel

De concept tekeningen hieronder verbeelden een racebaan gedurende een level in een concept race spel. Het voertuig is klein als het langzaam rijdt, maar wordt groter en hoger als de snelheid toeneemt. Hierdoor veranderd de beleving van de racebaan onder invloed van verschillende snelheden. De gevolgen zijn het beste te vervaren met 3d technologie.

Amfibievoertuig

Centipede tekende een beeldverhaal over een concept voertuig voor het bedrijf Natwerk. De serie tekeningen verbeeld de komst van een amfibie voertuig op het strand dat resulteert in een strand feest

Trip

Het stripverhaal Trip verbeeld een droom en wordt in 24 bladzijden verteld. De tekeningen zijn met plakkaat verf ingeschilderd. In de strip is geen tekst gebruikt. De lezer vliegt door de kleinste ruimtes van het menselijk lichaam en naar de grootst denkbare ruimtes in het heelal op weg naar het hiernamaals.